Zaposlitev pri podjetju Hödlmayr

Postanite del people in logistics

 

Trenutno prosta delovna mesta

Dobrodošli pri podjetju Hödlmayr

Hödlmayr ima za seboj več desetletij uspešne logistične dejavnosti. Prvotno kot malo družinsko podjetje smo hitro spoznali pomen spremljanja naših strank.

Temu je sledila hitra rast podjetja. Družinsko podjetje, zvesto svojim vrednotam, v svoji današnji velikosti še posebej dobro razume, kako kombinirati družinski ekipni duh ter stati za besedo na eni strani z odprtostjo, inovativnostjo in internacionalizacijo na drugi. Ta izjemna mešanica se čuti povsod, ne glede na to, kje trenutno se nahajate v tej v raznoliki mreži podjetja Hödlmayr.

 

IŠČETE NOVE DOGODIVŠČINE?

NA PROSTA DELOVNA MESTA

Raziščite Hödlmayrjev svet

Zakaj je Hödlmayr-jev svet tako poseben?

Delovno okolje v podjetju Hödlmayr je raznoliko in ponuja nekaj za vsakogar.

INTERNACIONALNOST

Hödlmayr upravlja lokacije in podružnice v 16 državah. Ampak to še ni dovolj. Imamo logistično mrežo in partnerstva prek meja Evrope.

DOLGOROČNA PERSPEKTIVA

Ponujamo zagonske priložnosti za predane mlade talente v okviru različnih vstopnih programov kot tudi za izkušene strokovnjake in menedžerje v obliki nacionalnih in mednarodnih razvojnih priložnosti.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE PRIHODNOSTI

S smiselno dejavnostjo zaposlenim omogočamo aktivno sodelovanje pri v prihodnost usmerjenih temah kot so mobilnost, digitalizacija in trajnost. Sem sodijo preverjanje in testiranje trendov kot so avtonomna vožnja, avtonomni konvoji tovornjakov in vse do uporabe obnovljivih virov energije v avtomobilski logistiki.

PRILAGODLJIVOST

Delo v podjetju Hödlmayr pomeni, da tudi našim zaposlenim, tako kot našim strankam, nudimo običajno visoko stopnjo Hödlmayrjeve prilagodljivosti:

  • prilagodljiv delovni čas in poljubna razporeditev delovnega časa glede na delovno mesto
  • pošteno upoštevanje gibljivega delovnega časa
  • razširjeni modeli s krajšim delovnim časom
  • prilagodljivost krajšega in normalnega delovnega časa je pri podjetju Hödlmayr združljiva tudi z vodilnimi funkcijami

RAZNOLIKOST

Delo v podjetju Hödlmayr pomeni tudi razumevanje razlik kot dodano vrednost in učne izkušnje v našem delovnem življenju in pri medsebojnih odnosih. Raznolikost je vodilo, o katerem pri nas ne razpravljamo, ampak ga živimo:

  • visok delež žensk, predvsem za logistično panogo;
  • ženske na vodilnih položajih;
  • številne različne narodnosti med zaposlenimi pri podjetju Hödlmayr na centrali podjetja.
Ugodnosti

UGODNOSTI

UVAJANJE IN IZOBRAŽEVANJE

ENOSTAVEN DOSTOP

PRILAGODLJIVO DELO

ZDRAVNIK PODJETJA IN ZDRAVSTVENO VARSTVO

Ali ste pripravljeni na MOVE?

MOVE / KVP

MOVE – ta pojem pri podjetju Hödlmayr predstavlja filozofijo neprekinjenega procesa izboljšav (nem. kratica KVP), ki vključuje vse zaposlene.

Aktivno oblikovanje okvirnih pogojev, ki omogočajo zaposlenim, da predstavijo svoje lastne ideje, optimizirajo procese in izkoristijo sinergije, vpliva na povečanje motivacije zaposlenih, lastne angažiranosti in tudi izboljševanje na številnih področjih podjetništva. Ob tem velja, da so potrebe strank postavljene v središče in je tako omogočeno v to usmerjeno trajno optimiziranje.

Od uveljavitve pobude leta 1995 je bilo uresničenih več kot 7.250 idej, optimizacij procesov ter MOVE cirklov za povečanje efektivnosti in učinkovitosti procesa ustvarjanja vrednosti, ki potekajo v vseh oddelkih.

Okoli „people in logistics“
deluje v državah
narodnosti označuje moč in raznolikost skupine Hödlmayr
odstotkov ekipe Hödlmayr je voznikov
Glasovi naših zaposlenih

To raznolikost zelo cenijo tudi naši sodelavci in sodelavke v mednarodnih podružnicah: