Zakaj Hödlmayr? Odkrijte delovni svet naših People in logistics

Trenutno prosta delovna mesta

Hödlmayr je bil sprva majhno družinsko podjetje, ki je hitro raslo in se mednarodno razvijalo prek velike mreže podružnic, a je kljub svoji velikosti ohranilo družinam prijazno sobivanje, kolegialnost in zanesljivost. To mešanico tradicije, ekipnega duha, odprtosti in internacionalnosti je mogoče čutiti povsod, ne glede na to, v kateri podružnici Hödlmayr ali državi ste.

Delovni svet pri podjetju Hödlmayr je raznolik in ponuja nekaj za vsakogar. Če obstaja tipična Hödlmayrjeva kariera, je to tista, ki se začne z enim od številnih programov usposabljanja v našem podjetju in se razvija na različnih strokovnih položajih - z zahtevnim strokovnim ali vodstvenim položajem kot zaključno stopnjo. Mnogi zaposleni pri podjetju Hödlmayr so sledili poti strokovne rasti in s svojim povsem individualnim razvojem že več desetletij krepijo skupni uspeh.

Odkrijte delovni svet naših People in logistics

Zakaj so naši "people in logistics" tako dolgo cenjeni del podjetja Hödlmay in pravi "Hödianerji"?

Pogovor združuje ljudi

Ljudi v logistiki pri podjetju Hödlmayr odlikujejo srčna skromnost, osebni stik, dober pogovor in dejstvo, da stojijo za besedo.

Namesto pošiljanja e-pošte se vprašanja razjasnijo kar na neposredni, osebni način, tudi ob skodelici kave.

K strokovnjaku, ne kar k nekomu

Celovite odločitve pogosto zahtevajo strokovno znanje odgovorne osebe. V našem podjetju so naši menedžerji v osebnem in neposrednem stiku z našimi sodelavci, tudi če morajo stvari potekati hitro ali postanejo težavne. Odprta vrata niso del našega koncepta prezračevanja. To je resna ponudba, da vstopite in se pogovorite. Tako kratke kot so poti v človeškem in strokovnem smislu, so tudi hierarhije. Malo ravni in ploska hierarhija znatno poenostavijo življenje in delo v podjetju Hödlmayr, še posebej zaradi res osebne možnosti stika z vsakim od naših "people in logistics".

Ko mora iti hitro

Logistiko zaznamujeta časovni dejavnik in visok tempo. Tako je tudi pri podjetju Hödlmayr. Odločitve je treba sprejemati kakovostno in hitro, da lahko naše konjske moči uspešno spravimo na cesto za vsakogar.

Kratke informacijske poti in jasne strukture podpirajo naše procese odločanja. Ko se odločitev sprejme (ključna beseda stati za besedo), se tudi hitro realizira.

Ravnati drug z drugim tako, kot bi si želeli, da ravnajo z nami

Družinski in ekipni duh se srečata s srčno skromnostjo, kolegialnostjo in odprtostjo. V ospredju sta soglasje in sodelovanje. Tudi v primeru včasih tipičnega grobega tona v logistiki, ko postane še posebej stresno, je temperamentnost prisotna zgolj na stvarni ravni. Pri našem sodelovanju pripisujemo velik pomen iskanju kompromisa, tako rekoč "zlati sredini".

Ceniti vse naše "people in logistics" je absolutno najpomembnejše. Ponosni smo na vsakega Hödliana in si želimo dolgo in vsestransko uspešno sodelovanje.

Tukaj lahko počnete

Razvoj, učenje, usposabljanje in nato praksa. To je osnova za dolgoročno in uspešno delo pri podjetju Hödlmayru. Takoj, ko prepoznamo vaš potencial, gre zares. Pri podjetju Hödlmayr smo pripravljeni in hitro prepoznamo potencial ter ga spodbujamo. Temu ustrezno hitro se nato preda tudi odgovornost. Ta prostor se lahko in se tudi mora namensko uporabiti za Hödlmayr. "Za vedno vajenec ali absolvent?" Pri podjetju Hödlmayr zagotovo ne. Tam vselej velja: "izvoli, poskusi".

ALI JE PRESKOČILA ISKRICA?
POTEM OBRNITE KLJUČ ZA VŽIG
IN ZAČNITE SVOJO POKLICNO POT PRI PODJETJU HÖDLMAYR.

 

NA PROSTA DELOVNA MESTA

INICIATIVNA PRIJAVA