Ugodnosti pri podjetju Hödlmayr

Prilagodljiv delovni čas, dogodki podjetja in še veliko več

Nenehno vlagamo v privlačen in nov delovni svet z različnimi storitvami. To vam omogoča, da poklicno pot oblikujete čim bolj prilagodljivo in individualno.

Prijavi se zdaj

1. Uvajanje in izobraževanje

Načrti uvajanja oz. izobraževanja, predani in izkušeni sodelavci kot podpora ob začetku zaposlitve in strukturirano uvajanje zagotavljajo optimalno infrastrukturo za uspešen začetek.

2. Dobra dosegljivost

Neposreden, tekoč dostop brez prometnih zastojev in z brezplačnim parkiranjem

3. Vseživljenjsko učenje

Prilagojeno in celovito usposabljanje ter nadaljnje izobraževanje skozi celotno kariero.

Še posebej veliko veljavo in tradicijo imajo pri podjetju Hödlmayr programi usposabljanja in razvojni programi za osebe, ki začenjajo svojo poklicno pot na vseh ravneh. Kot veste, številne poti vodijo v Rim - ne samo v logistiki. V podjetju Hödlmayr raznolikost živimo tudi na področju osebne karierne logistike. Začnite svojo poklicno pot, bodisi iz osnovnega in nadaljevalnega vajeništva, dvojne akadamije za maturante ali programa usposabljanja za diplomante akademske izobrazbe... za vse tiste, ki začenjajo poklicno pot, se najde prava stvar.

Sedite na voznikov sedež svojega osebnega razvoja in zaženite motor s programom, ki vam ustreza! 

Mimogrede, Hödlmayr je dom številnih morda bodočih sodelavcev z impresivno strokovno in vodstveno kariero, ki se je začela z razvojnim programom od vajeništva, prek dvojne akademije in programa usposabljanja. V Hödlmayrju imata učenje in razvoj pravo tradicijo. Ustvarite si osebni vtis o nekaterih vaših sodelavcih, ki delajo pri podjetju Hödlmayr.

4. Raznolikost in odprtost

Obogatitev z mednarodno pripadnostjo, raznolikostjo in kolegialnostjo

5. Prilagodljivo delo

Popolna logistična prilagodljivost tudi na začetku in ob vrnitvi po daljši odsotnosti.

Prilagodljiv delovni čas in prilagojene možnosti dela od doma za vedno prijeten začetek dela pri podjetju Hödlmayr.

Faze odmora in počitka sodijo k življenju. Bodisi ob vrnitvi po porodniškem dopustu, starševskem dopustu, odsotnosti zaradi izobraževanja in razvoja, daljšem obdobju zdravljenja bodisi iz drugih razlogov: Hödlmayr vsem zaposlenim ponuja optimalno prilagojeno vrnitev na delovno mesto. Modeli s krajšim delovnim časom, prilagodljivi časovni modeli in vodstveni položaji s krajšim delovnim časom - da naštejemo le nekatere. Mi rečemo "dobrodošli nazaj na domači lokaciji!"

6. Praznovanje praznikov in obletnic

Dogodki za zaposlene, skupni sestanki in konference nas združujejo.

Vzpostavljanje mreže in izmenjava prek geografskih meja, osebni stiki s sodelavci v celotni mreži zaposlenih pri podjetju Hödlmayr in krepitev sodelovanja je mogoče najbolje doseči ob osebnih priložnostih. Zato podjetje Hödlmayr spodbuja mednarodna srečanja zaposlenih različnih strokovnih področij kot tudi interdisciplinarna srečanja. Pri tem ne poskrbimo zgolj za točko stika, temveč poskrbimo tudi za prijetno okolje, kjer se lahko skupaj in vzajemno učimo.

7. Zdravstveno varstvo

Zdravje naših > people in logistics < jemljemo zelo resno. Sprejemamo številne ukrepe za ohranjanje in izboljšanje kakovosti življenja in dobrega počutja naših zaposlenih.

Promocija zdravja na delovnem mestu.

8. Posebne ugodnosti delavniških storitev za lastno vozilo

Delo pri podjetju, ki je strokovnjak za vozila ima tudi prednosti za naše zaposlene. Poskrbimo namreč tudi za vozila naših sodelavcev. Ne glede na to, ali gre za sezonsko menjavo pnevmatik ali popravilo okvar in poškodb - tudi vozila naših zaposlenih so pri nas v dobrih rokah in to pod ugodnimi pogoji.

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE DOGODIVŠČINE?
PRIJAVITE SE TUKAJ:

 

PRIJAVI SE ZDAJ

NA PROSTA DELOVNA MESTA