Voordelen bij Hödlmayr

Flexibele werktijden, bedrijfsevenementen en nog veel meer

We investeren voortdurend in een aantrekkelijke en nieuwe werkomgeving met verschillende voordelen. Zo kunnen de medewerkers hun loopbaan zo flexibel en individueel mogelijk vormgeven.

Solliciteer nu

1. Onboarding en inwerking

Inwerkings- en opleidingsplannen, geëngageerde en ervaren collega's om u in het begin te ondersteunen en een gestructureerde onboarding leveren de optimale omstandigheden op voor een succesvolle start.

2. Goede bereikbaarheid

directe, vlotte toegang zonder files en gratis parkeren

3. Kantine en maaltijdvergoeding

Een volwaardig aanbod van gezonde en kwaliteitsvolle maaltijden, ook als 'to go' en altijd met een vergoeding van Hödlmayr

4. Uw hele leven lang leren

gepersonaliseerde en uitgebreide opleidingen en bijscholingen gedurende de hele loopbaan.

Hödlmayr heeft een lange traditie in opleidings- en ontwikkelingsprogramma's voor instromers op de arbeidsmarkt op alle niveaus. Dat is een grote troef. Zoals geweten leiden vele wegen naar Rome ... En niet alleen in de logistiek. Diversiteit maakt bij Hödlmayr ook deel uit van de logistiek van uw eigen carrière. Een gedegen opleiding met perspectieven als leerjongere, de duale opleiding voor jongeren met een diploma middelbaar onderwijs of een traineeprogramma voor wie een academisch diploma heeft ... Waar uw carrièretraject ook start, we hebben een plek voor iedereen die zijn eerste stappen zet op de arbeidsmarkt.

Neem het stuur van uw persoonlijke ontwikkeling in handen en start de motor met een programma dat bij u past! 

Bij Hödlmayr werken trouwens veel misschien wel toekomstige collega's met een indrukwekkende carrière als vakspecialist of leidinggevende die begon met een ontwikkelingsprogramma, zowel in het kader van de leertijd als de duale opleiding en het traineeprogramma. Leren en ontwikkeling zijn al lang vaste waarden bij Hödlmayr. Maak zelf kennis met enkele collega's die bij Hödlmayr werken.

5. Diversiteit en openheid

Verrijking door het internationale karakter, diversiteit en collegialiteit

6. Flexibel werken

Volledige logistieke flexibiliteit, ook wanneer u nog maar net begonnen bent of terugkeert na langere afwezigheid.

Flexibele werktijden en aan het woon-werkverkeer aangepaste thuiswerkmogelijkheden om altijd goed uw weg te vinden naar Hödlmayr.

Pauzes nemen en er eventjes tussenuit gaan horen bij het leven. Of u nu terugkeert nadat u een tijd thuisgebleven bent voor uw gezin, na ouderschapsverlof, educatief verlof, na langdurig ziekteverlof of om andere redenen: Hödlmayr zorgt ervoor dat alle medewerkers in optimale omstandigheden weer aan de slag kunnen. Deeltijds werken, flexibele uren werken en parttime leidinggevende functies zijn daar slechts enkele voorbeelden van. We zijn blij om u terug te zien bij ons op de compound!

7. Gelegenheden om samen te komen

We komen samen op personeelsevenementen, gezamenlijke bijeenkomsten en conferenties.

Netwerken en uitwisseling over geografische grenzen heen, persoonlijk contact met collega's in het hele Hödlmayr-netwerk en een alsmaar nauwere samenwerking lukken het best, als de medewerkers elkaar persoonlijk ontmoeten. Hödlmayr bevordert de teamgeest daarom met internationale bijeenkomsten van de verschillende afdelingen om te netwerken en met interdisciplinaire bijeenkomsten. Zo leren de medewerkers niet alleen contactpersonen kennen, maar creëren we ook een prettige omgeving om van en met elkaar te leren.

8. Arbeidsgeneeskundige en ziektepreventie

We zijn oprecht begaan met de gezondheid van onze > people in logistics <. We nemen tal van maatregelen om de levenskwaliteit en het welzijn van onze medewerkers te handhaven en te verbeteren.

Verschillende preventieve controles, vaccinatiecampagnes en een bedrijfsprogramma voor ziektepreventie ondersteunen en bevorderen ook het fysieke welzijn.

9. Kortingen op werkplaatsdiensten voor uw eigen voertuig

Werken voor een voertuigprofessional heeft ook voordelen voor onze medewerkers. We zorgen ook voor de voertuigen van onze collega's. Of het nu gaat om een seizoensgebonden bandenwissel, het verhelpen van een storing of het herstellen van schade ... Ook de voertuigen van onze medewerkers zijn bij ons in goede handen, en dat met aanzienlijke kortingen.

KLAAR VOOR NIEUWE AVONTUREN?
SOLLICITEER METEEN HIER:

 

SOLLICITEER NU

NAAR DE VACATURES