Carrière bij Hödlmayr

Maak deel uit van de people in logistics

 

Openstaande banen

Welkom bij Hödlmayr

Hödlmayr is al decennialang succesvol in de logistiek. We zijn begonnen als klein familiebedrijf en beseften al snel hoe belangrijk het is om in te spelen op onze klanten.

Het bedrijf groeide snel. In zijn huidige omvang slaagt het familiebedrijf, dat trouw is gebleven aan zijn waarden, erin om enerzijds een familiale sfeer, teamspirit en vertrouwen en anderzijds openheid, innovatie en een internationaal karakter te combineren en in de praktijk om te zetten. Die buitengewone mix is overal voelbaar, waar u zich ook bevindt in het gevarieerde netwerk van Hödlmayr.

 

OP ZOEK NAAR NIEUWE AVONTUREN?

NAAR DE VACATURES

Erkunde die Hödlmayr-Welt

Wat maakt de wereld van Hödlmayr zo bijzonder?

Hödlmayr is een erg diverse werkplek die voor ieder wat wils heeft.

INTERNATIONAAL KARAKTER

Hödlmayr heeft vestigingen en filialen in 16 landen. Maar dat is niet alles. We beschikken over een logistiek netwerk en partnerschappen die tot buiten de grenzen van Europa reiken.

LANGETERMIJNPERSPECTIEF

We bieden startmogelijkheden voor geëngageerde jonge krachten met diverse instroomprogramma's, maar ook voor ervaren vakspecialisten en leidinggevenden in de vorm van nationale en internationale ontwikkelingsmogelijkheden.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE TOEKOMST

Door middel van zinvol werk geven we onze medewerkers de kans om een actieve bijdrage te leveren aan toekomstgerichte thema's als mobiliteit, digitalisering en duurzaamheid. Dat omvat het onderzoeken en testen van trends zoals autonoom rijden, platooning en het gebruik van hernieuwbare energie in de autologistiek.

FLEXIBILTEIT

Werken bij Hödlmayr betekent dat we de grote flexibiliteit die we onze klanten bieden ook intern als medewerker voelen:

  • flexibele werktijd en vrije indeling ervan afhankelijk van de functie
  • eerlijke glijdende uren
  • veelgebruikte modellen voor deeltijds werken
  • bij Hödlmayr zijn deeltijds werken en flexibele werktijden ook voor leidinggevende functies een optie

DIVERSITEIT

Werken bij Hödlmayr betekent ook verschillen zien als een verrijking en een waardevolle ervaring in ons werkleven en de omgang met elkaar. Diversiteit is een beginsel dat bij ons geen theorie, maar praktijk is:

  • hoog percentage vrouwen, vooral voor de logistieke sector
  • vrouwelijke leidinggevenden
  • veel verschillende nationaliteiten onder de Hödlmayr-collega's op het hoofdkantoor van het bedrijf
Benefits

VOORDELEN

ONBOARDING EN INWERKING

GOEDE BEREIKBAARHEID

FLEXIBEL WERKEN

ARBEIDSGENEESKUNDIGE EN ZIEKTEPREVENTIE

Are you ready to MOVE?

MOVE / CVP

MOVE - dat begrip verwijst bij Hödlmayr naar de filosofie van het continue verbeteringsproces (CVP) waarbij alle medewerkers betrokken zijn.

Door actief randvoorwaarden te creëren die de medewerkers in staat stellen hun eigen ideeën voor te stellen, processen te optimaliseren en synergieën te benutten, neemt de motivatie en de betrokkenheid van de medewerkers toe en doet het bedrijf het op vele vlakken beter. Daarnaast vinden we het belangrijk om de behoeften van de klant centraal te stellen en op basis daarvan de activiteiten voortdurend te optimaliseren.

Sinds de oprichting van het initiatief in 1995 werden al meer dan 7250 ideeën, procesoptimalisaties en afdelingsoverschrijdende MOVE-cirkels geïmplementeerd om de doeltreffendheid en efficiëntie van de waardeketen te verbeteren en te vergroten.

Ongeveer "mensen in logistiek“
actief in landen
nationaliteiten kenmerken de kracht en diversiteit van de Hödlmayr Groep
procent van de Hödlmayr medewerkers zijn "chauffeurs".

Deze diversiteit wordt ook erg gewaardeerd door onze collega's in de internationale filialen: