Releasing agent

Een uitgebreid dienstenpakket voor OEM's

Wij bieden het full-service-pakket 'releasing agent' direct in de fabriek aan om de overdracht, opslag en verzending van de geproduceerde voertuigen te optimaliseren. Hödlmayr treedt momenteel op als expediteur voor de overdracht bij zes autofabrikanten.

Getrainde kwaliteitsinspecteurs controleren de voertuigen volgens een vastgestelde checklist. Vanaf de overdracht in de fabriek nemen wij de verantwoordelijkheid voor uw voertuig.

PLANNING

Plannen, regelen en optimaliseren van de logistieke processen vanaf het einde van de productielijn in de fabriek tot de overdracht aan de transporteur.

KWALITEITSCONTROLE, diensten

Plannen, regelen en optimaliseren van de logistieke processen vanaf het einde van de productielijn in de fabriek tot de overdracht aan de transporteur.

YARD MANAGEMENT, opslag

Systeemgebaseerde fysieke in- en uitslag van voertuigen, regelmatige controle van de opgeslagen voertuigen, verslaggeving, hold management

 

CARRIER MANAGEMENT, verzending

Plannen, regelen, organiseren en uitvoeren van transporten per vrachtwagen, spoor en/of schip.

LAUNCH MANAGEMENT

Projectmatig werk - volledige logistieke afhandeling bij de marktintroductie van nieuwe voertuigmodellen.

Onze diensten, processen en structuren worden voortdurend aangepast aan de behoeften van onze klanten en de markt. Op die manier evolueren we constant en blijft de kwaliteit van onze diensten voldoen aan de eisen van onze klanten.

Jürgen Schwentner, Head of Corporate International Sales