Beneficije kompanije Hödlmayr

Fleksibilno radno vreme, događaji firme i mnogo toga više

Investiramo stalno u atraktivni & novi radni svet sa različitimuslugama. Ovo Vam omogućuje da osmislite svoj karijerni put maksimalno fleksibilno i individualno.

Prijavi se sada

1. Početak rada iamp; Uhodavanje

Planovi uhodavanja, odnosno obrazovanja, angažovane i iskusne kolege koje Vas prate na početku i strukturisan program uhodavanja u posao obezbeđuju optimalnu infrastrukturu za odličan početak karijere.

2. Pristupačnost

Direktni pristup bez gužvi i sa slobodnim parking mestima

3. Kantina iamp; dodatak za topli obrok

Potpuno snabdevanje zdravim i kvalitetnim obrocima – čak i za poneti („togo“) i uvek sa dodatkom za topli obrok od kompanije Hödlmayr

4. Doživotno učenje

Sveobuhvatno stručno obrazovanje i usavršavanje skrojeno po meri tokom cele karijere.

Posebna snaga i tradicija u kompaniji Hödlmayr su programi obuke i razvoja za početnike u karijeri na svim nivoima. Kao što je poznato, mnogi putevi vode u Rim – ne samo u logistici. Raznolikost se takođe praktikuje u Hödlmayr-u u logistici vaše lične karijere. Započnite sopstveni karijerni put, bilo od dobro utemeljenog i kontinuiranog obučavanja, dualne akademije za maturante ili programa pripravnika za diplomce akademskog obrazovanja... postoji nešto pogodno za sve koji započinju karijeru.

Sedite na vozačko sedište vašeg ličnog razvoja i pokrenite motor kuda vam odgovara!

Osim toga, u kompaniji Hödlmayr ćete možda naći buduće kolege sa impresivnom specijalističkom i menadžerskom karijerom, koja je započela razvojnim programom od stručnog obrazovanja do dvostruke akademije i programa pripravnika. Učenje i razvoj imaju pravu tradiciju u kompaniji Hödlmayr. Steknite lični utisak o nekim od vaših kolega na poslu u kompaniji Hödlmayr.

5. Diverzitet iamp; otvorenost

Bogaćenje iskustva kroz internacionalni karakter, raznovrsnost i kolegijalnost

6. Fleksibilni rad

Potpuna fleksibilnost u radu i na početku karijere, kao i pri povratku posle dužeg perioda odsustva.

Fleksibilno radno vreme i, u zavisnosti od načina rada, prilagođena opcija za rad od kuće, uvek su rado prihvaćeni u kompaniji Hödlmayr.

Faze pauziranja i odmora sastavni su deo života. Bilo da se vraćate posle odsustva radi nege deteta, porodice, roditelja, ili posle odsustva radi obrazovanja i stručnog usavršavanja, posle dužeg bolovanja ili odsustva iz drugih razloga: Hödlmayr nudi svim zaposlenima optimalno prilagođene opcije za povratak na posao. Modeli sa skraćenim radnim vremenom, fleksibilnim radnim vremenom, kao i rukovodilačke pozicije sa skraćenim radnim vremenom – da navedemo samo nekoliko. Mi kažemo „Dobro došli nazad!“

7. Slavimo događaje zajedno

Stvaramo osećaj zajedništva kroz događaje za zaposlene, zajedničke susrete i konferencije.

Umrežavanje i razmena van geografskih granica, lični kontakti sa kolegama u celoj Hödlmayr mreži i intenziviranje saradnje najuspešnije se ostvaruje kroz lične susrete. Hödlmayr podstiče zajedništvo kroz međunarodne susrete ekvivalentnih odeljenja, ali i interdisciplinarno. Mi u tome ne obezbeđujemo samo mesto kontakta, već takođe obezbeđujemo prijatno okruženje koje vam omogućuje da učite jedni od drugih.

8. Kompanijski lekar iamp; zdravstveno osiguranje

Zdravlje naših > ljudi u logistici < nam je zaista bitno. Mi sprovodimo puno mera da održimo i unapredimo životni kvalitet i dobrostanje naših zaposlenih.

Preventivni pregledi na razne teme, akcije vakcinisanja i kompanijski program zdravstvene brige podržavaju i podstiču zdravlje naših zaposlenih.

9. Pogodnosti za servise naših radionica za Vaše lično vozilo

Kad radite kod profesionalca za vozila, to donosi prednosti za naše zaposlene. Mi se brinemo za vozila naših zaposlenih. Bilo da je u pitanju sezonska zamena guma ili popravka kvarova i oštećenja – i vozila naših zaposlenih su kod nas u dobrim rukama, i to po jako pogodnim uslovima.

DA LI STE SPREMNI ZA NOVE AVANTURE?
PRIJAVITE SE VEĆ SADA OVDE:

 

PRIJAVI SE SADA

IDI NA OTVORENA RADNA MESTA